UNDERGROUND


Punk  

Kockás szoknyák és nadrágok, farmer, póló, csizma, bakancs, kapucnis pulcsi- és ez nem csak használt kinézetben és nem csak egységes feketében. A ruházat biztosítja viselői számára az egyedi kinézetet. Nem ismernek határokat kiegészítők területén sem, nyakpántok és övek egészítik ki többek között a punk stílust. A provokatív hatás soha nem maradhat el. A lehetséges kombinációk korlátlanok. Aki felfedezte magában ezt a stílust, az kitűnik a tömegből.

EMO 

Az EMO  az elmúlt évtizedben a fiatalok kultúrájában rendkívül népszerű lett és tömegek csatlakoztak ehhez a divatirányzathoz. Az emóknál az öltözék egy sajátos életstílus kifejezésére szolgál. A komor stílus alapruhadarabjai a fekete csőfarmer, szűk póló, csuklópánt, sportcipő, szegecselt öv. Legkedveltebb cipőmárkák a Converse, különösképpen a Chuck Taylor Allstars  vagy a Chucks modellek, de a Vans márka is igen kedvelt. A kiegészítőkön, mint csuklópántok vagy övek, gyakran megtaláljuk a kockás mintázatot is, ami szinte követelmény ehhez a stílushoz. Az EMO divatot szívesen kombinálják különböző motívumokkal mint például a cica. Itt megemlíthetjük a Hello Kitty márkát, melyet olyan komor szimbólumokkal kevernek, mint a halálfej.

Gothic  

A gótikus ruházat kínálata, kabátok, topok, nadrágszoknyák nem függnek a fekete színben való megjelenéstől. A divatos ruhák és kiegészítők nem csak feketében találhatók meg, hanem részben színesben is kaphatók. Mindenek előtt bizonyos tartozékok, ujj nélküli kesztyűk, láncok, övek, zoknik és táskák gondoskodnak a színes változatosságról.

Próbáld ki te is, válts stílust! Cool

MÁRKÁINKPénznem

Válasszon!

Szavazz te is!